2024. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: Papp László Sportaréna

17 cikk 1/2 oldal

Birkózó-vb – Szombaton telt ház lesz

Minden jegy elkelt a Papp László Sportarénában zajló birkózó-világbajnokság szombati napjára, így telt ház várja majd a versenyzőket.

Birkózó-vb: Németh Zsanett bravúros győzelme

A 76 kilós Németh Zsanett hárompontos hátrányról fordított esélyesebb riválisa ellen, így negyeddöntőbe jutott a Papp László Sportarénában zajló birkózó-világbajnokságon.

Visszatér a válogatottba az első ütő

Az ezüst divízióban szereplő férfiak szombaton Horvátországban, az arany ligában játszó nők vasárnap hazai pályán, a franciák ellen kezdik a röplabda-sorozatot.

Végre idehaza mondanánk A-t

A Papp László Sportarénában ma megkezdődik a divízió I/A jégkorong-világbajnokság. Magyarország kilencedik alkalommal házigazdája hoki-vb-nek, s eddig kétszer sikerült teljesíteni a célt.

Dzsessz-színházzal érkezik hazánkba Caro Emerald

Otthagyta a jogi egyetemet, hogy kitanulhassa a dzsessz művészetét, annak ellenére, hogy mindenki arra figyelmeztette: az improvizációra alapuló zenei stílusból ma már nem lehet megélni. A holland Caro Emerald végül felülkerekedett a kritikusain. Nem csak hazájában, de a nemzetközi zenei porondon is ismertté vált. Az énekesnő jövőre hazánkban ad önálló, színházi jellegű koncertestet.

Újabb sztárzeneszerző érkezik Budapestre

Az utóbbi években sorra indultak világ körüli turnéra az elmúlt fél évszázad meghatározó filmzenészei, és szerencsére Budapestről sem feledkeztek meg.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.