2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: Papp László Budapest Sport­aréna

24 cikk 1/3 oldal

Korpási Bálint és Bácsi Péter is elődöntős a birkózó-vb-n

A kötöttfogásúak 72 kilogrammos kategóriájában szereplő Korpási Bálint és a 82 kilóban érdekelt Bácsi Péter a negyeddöntőben sem változtatott sikereik korábbi „receptjén”: előbbi technikai tussal, utóbbi pedig intésekkel 2-1-re nyerte meccsét, így egyaránt elődöntőbe jutottak a budapesti birkózó-világbajnokság csütörtöki versenynapján, melyen Váncza István(63 kg) kikapott a nyolc között.

Egyelőre csak ostromoljuk a dobogót

A budapesti vb-n szabadfogásban a mieinknek egy ötödik hely jutott – összességében azért ennél mindenképpen többre számítottunk.

Németh Zsanett sérülés miatt nem birkózhat a vb bronzért

Németh Zsanett térde nincs versenyzésre alkalmas állapotban, ezért nem állhat ki a bronzmérkőzésére, így az ötödik helyen végzett a 76 kilogrammos kategóriában a budapesti birkózó-világbajnokságon. A 62 kg-ban induló Sastin Marianna a vigaszágon folytathatja szereplését.

Birkózó-vb: Dollák Tamara vereséggel kezdett

A junior korú Dollák Tamara elveszítette selejtezős mérkőzését a nők 59 kilogrammos kategóriájában, így már csak a vigaszági folytatásban reménykedhet a budapesti birkózó-világbajnokságon.

Újabb két magyar vereséggel folytatódott a birkózó vb

A harmadik versenynap sem indult jól magyar szempontból a budapesti birkózó-világbajnokságon, miután a szabadfogásúak 65 kilogrammos kategóriájában szereplő Asarin Roman a vigaszágon kikapott és kiesett, a 70 kilóban érdekelt Lukács Norbert pedig a selejtezőben szenvedett vereséget.

Elfogyott az erő, eddig vesszőfutás

Két nap után egy győzelem mellett kilenc vereség a mieink mérlege a Papp László Budapest Sportarénában zajló birkózó-világbajnokságon.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.