2024. április 19., péntek, Emma napja

Címke: panel

13 cikk 1/2 oldal

Egyre nagyobb a panellakások kereslete

Egyre nagyobb a panellakás-kereslet, mivel a vásárlók az ingatlanok drágulása miatt egyre inkább az olcsóbb lakásokat keresik a kínálatban – mondta Balogh László, az ingatlan.com piaci portál vezető gazdasági szakértője az M1 aktuális csatornán szerdán.

Teakonyha

Lakásigénye mindenkinek volt, amelyet a szocializmus ki is elégített. Előbb vagy utóbb. Magyarországon persze inkább utóbb. Néha két évtized alatt.

Kislakásokba érdemes befektetni

Aki manapság ingatlanba szeretné fektetni a pénzét, annak, a piaci szakértő szerint, ajánlatos legfeljebb 40 négyzetméteres és legalább másfél-két lakószobás ingatlant vásárolnia.

Egy gyerek is kórházba került a paneltűz miatt

Tűz keletkezett egy panelházban a XI. kerületben, Gazdagréten, négy ember, köztük egy gyermek kórházba került – mondta el Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedden az MTI-nek.

A paneleknél a harmadik emelet a legkedveltebb

Az alsó szinteken lévő lakások mellett a panorámás, magasabb emeleti otthonok a kedveltebbek a panellakást keresők körében. A legfölső emelet viszont általában kevésbé vonzó.

Panelreform: örülnének az építők

Szakmai szempontból nagy kihívás, de megoldható feladat a panelvisszabontás, más kérdés, hogy ezt miből finanszírozzák.

Egyre kedveltebb a panel

A panellakások árnövekedése az idén is meghaladta a téglaépítésűekét, a kereslet pedig továbbra is igen élénk irántuk.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.