2023. június 11., vasárnap, Barnabás napja

Címke: pályaválasztás

7 cikk 1/1 oldal

Pályaválasztási napok az Uzsokiban

Újszerű kezdeményezéssel igyekszik megszólítani és az egészségügy számára megnyerni a Z generáció tagjait az Uzsoki Utcai Kórház.

Tiszthelyettesek és tisztek vették fel a szolgálatot

Országszerte több mint ezer új rendőr vette fel a szolgálatot, közülük 847-en tiszthelyettesi, 162-en pedig tiszti beosztásban – értesült a Magyar Idők az Országos Rendőr-főkapitányságtól. A legtöbb újonc a Készenléti Rendőrség és a Budapesti Rendőr-főkapitányság állományát erősíti. Az előbbinél 370, az utóbbinál pedig 185 tiszthelyettes és 39 tiszt látott munkához július elsejével.

Cégtoborzó pályaválasztási fesztiválra

Műszaki pályaválasztási fesztivált szervez hagyományteremtő céllal október 19–20-án a Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum és a Magyar Elektrotechnikai Egyesület az Elmű sporttelepén Budapesten. A szervezők célja, hogy a bemutatkozó ágazatok, vállalatok előadásai, programjai révén felkeltsék a fiatalok érdeklődését a műszaki pályák iránt.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.