2024. február 23., péntek, Alfréd napja

Címke: palermo

11 cikk 1/2 oldal

Málló pompa

Szicília szigete se nem olasz, se nem arab, se nem afrikai, de közben mégis leginkább mindegyik egyszerre.

Kétmillió eurót ér a felcsúti Maradona

A Puskás Akadémia 2 millió eurót, átszámítva több mint hatszázmillió forintot kér a háromszoros válogatott futballista, Sallai Roland játékjogáért.

Iszlám közösségek szolidaritásukat fejezik ki a katolikus miséken

Az olaszországi katolikus templomokban vasárnap tartandó miséken az olaszországi Iszlám Vallási Közösségek (Coreis) küldöttei is részt vesznek a franciaországi Rouenben történt terrorista merénylet elítélésére, valamint a meggyilkolt katolikus pap és a többi áldozat emlékére szervezett szolidaritási akciókban.

Balogh Palermóban válogatott társaságban

Az év első napjaiban nem sejtettük, hogy a labdarúgó-topligákban a Palermo csapatát kitüntető figyelemmel kell követnünk, de miután a héten Balogh Norbert 2,2 milliós transzferrel Debrecenből a Serie A-be igazolt, ez a helyzet.

Cavani, de inkább Ibra lehet

Megélénkült a kereskedés a magyar labdarúgópiacon. Az olasz Palermo tegnap már át is utalta Debrecenbe Balogh Norbert vételárát, a 2,2 millió eurót.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.