2022. augusztus 12., péntek, Klára napja

Címke: paktum

13 cikk 1/2 oldal

Elfogadták a vitatott ENSZ-paktumot

A dokumentumot a világ 164 országának beleegyezésével írták alá, miközben olyan országok, mint az Egyesült Államok, Ausztrália, Izrael és Magyarország nem vettek részt a konferencián.

Szenvedés és káosz

Nem kell ENSZ-főtitkárnak vagy menekültügyi szakértőnek lenni ahhoz, hogy rájöjjünk, mi a baj az ENSZ migrációs csomagjával. Elég megtekinteni a dokumentum egyes passzusait.

Lesz még magyar nyár

Odaát december 1-je, a nagy egyesülés napja örömünnep – nekünk szomorú mementó. De emlékezzünk mi is! Kapjon helyet a mi történelmi emlékezetünkben is ez a keserű dátum!

A bolgár kormány sem kér az ENSZ-paktumból

A paktumnak már hátat fordított az USA, Ausztrália, Ausztria és Magyarország is, több más állam, így Lengyelország és Csehország pedig mérlegeli a távozást.

Gyurcsány–Molnár-paktum

Elég hosszú listát tudnánk összeállítani azokról a vezető szocialista politikusokról, akik bár névtelenül, de sorra megerősítették a megegyezés létét.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.