2024. május 19., vasárnap, Ivó, Milán napja

Címke: Paks 2

21 cikk 1/3 oldal

Maradandó ellenzéki impotencia

Ezek az emberek nem akarják megérteni azt, amit befolyásolni, vezetni akarnak. Nem értik, mitől működik, csak a „vezetés”, a hatalom élményét keresik.

Józan ész az orosz kapcsolatokban

Oroszország egyedülálló jelenség a világban, mégsem különbözik oly sokban a világ többi nagyhatalmától hiszen elsősorban szövetségesei és versenytársai vannak, nem pedig barátai és ellenségei.

A zöldek álomképei és a valóság

A genfi székhelyű ENSZ Fenntartható Energia Bizottság korábbi elnöke vágyálmoknak és lózungoknak tartja Munkácsy Béla sorait.

Esküt tett a parlamentben az új miniszter

Orbán Viktor felkérésére Süli János, a Paksi Atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felel ezentúl.

Alkalmasnak találták a paksi miniszterjelöltet

Ellenszavazat nélkül támogatta az Országgyűlés gazdasági bizottsága a paksi bővítésért felelős tárca nélküli miniszterjelölt kinevezését. Süli Jánost kedden hallgatta meg a testület.

Aszódi Attila: El kell fogadnia Ausztriának a döntésünket

Magyarország saját maga dönti el, milyen módon gondoskodik energiaszükségletének fedezéséről, ezt Ausztriának is el kell fogadnia – jelentette ki Aszódi Attila, a paksi atomerőmű teljesítményének fenntartásáért felelős kormánybiztos az osztrák Der Standard lapnak adott interjújában.

Villamos energia és mécsvilág

Hirdessenek bojkottot a villanyhasználatra: mindazok, akik nem értenek egyet a paksi kapacitásfejlesztéssel, ne használjanak villanyt!
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.