2024. július 24., szerda, Kinga, Kincső napja

Címke: P.Mobil

12 cikk 1/2 oldal

Kipróbálni minden műfajt

Rudán Joe énekes 55. születésnapja alkalmából életműkoncertet ad a pécsi Kodály Központban, november 23-án. Rockzenéről, nemzeti értékekről és a róla készülő könyvről beszélgettünk vele.

Az örökmozgó kultusza

Sokféle zenekart mondunk kultikusnak stílustól és népszerűségtől függetlenül. A maga idejében kultusza volt Liszt Ferencnek. Fogadni mernék: Tinódi Lantos Sebestyénnek is.

Emléktáblát avattak Bencsik Sándor gitárosnak Újbudán

Bencsik Sándor élete a kommunista diktatúra minden sajátosságát magán hordozta. Ő volt az üldözött, a tiltott, a renitens, akit le kellett járatni, akire besúgót állítottak, de életműve teljes.

Együtt a hajdani Ifiparkban

Török Ádám és Schuster Lóránt csapata újra együtt lép színpadra, a helyszín ezúttal a Budai Ifjúsági Park helyén épült Várkert Bazár.

Rockfesztivál Budapest először, a Kincsem Parkban

Szokatlan helyszínen, a Kincsem Parkban rendezik a Rockfesztivál Budapestet, amelyet első ízben tartanak meg szeptember 8-án és 9-én. A fellépők között lesz mások mellett a Karthago, a Skorpió, a P. Mobil, a Piramis és a Beatrice.

Mi van a szelencében?

A Pandora’s Box zenekar tovább él, alkot és dolgozik. Más kérdés, hogy mai, kevésbé értékorientált világunkban aligha van könnyű dolguk.

Buli Rajnák elvtárs nélkül

A Volt egyszer egy Ifipark sorozat június 15-én indul a Piramis koncertjével, akik A nagy buli című, egykor bakeliten megjelent albumukkal várnak.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.