2023. február 2., csütörtök, Karolina, Aida napja

Címke: Otthon melege program

70 cikk 1/7 oldal

Ismét támogatják a konvektorcserét

Folytatódik az Otthon melege program 2019-ben is, elsőként a konvektorukat lecserélni vágyók juthatnak legfeljebb 96 ezer forinthoz készülékenként.

Újraindul a konvektorcsere-pályázat

A pályázat a költségek 60 százalékát fedezheti, egy háztartás vagy magánszemély 750 ezer forint támogatást kaphat. Háztartásonként több konvektor cseréjére is lehet pályázni.

Két és félszeresére emelték az Otthon Melege Program keretösszegét

A kormány két és félszeresére emelte az Otthon Melege Program keretösszegét, így még többen tudnak olyan hűtőt, fagyasztót, illetve mosógépet beszerezni, amelyek hozzájárulnak a rezsiszámlák csökkentéséhez – mondta Weingartner Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium fenntarthatóságért felelős államtitkára az M1 aktuális csatornán pénteken.

Melyik az igazán takarékos gép?

A Közép-Magyarország régióban ma 10 és 14 óra között lehet benyújtani az Otthon melege program részeként a háztartási nagygépek cseréjére támogatást igénylő pályázatokat.

Indul az Otthon melege

Elsőként az észak-alföldi régióban élők nyújthatják be mától az Otthon melege program keretében a pályázati igényüket új mosó- vagy hűtőgép beszerzésének támogatására.
70 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.