2022. július 7., csütörtök, Apollónia napja

Címke: Otthon Centrum

68 cikk 1/7 oldal

Tovább élénkült idén a lakáspiac

Az egyik nagy közvetítőcég elemzése szerint az agglomerációban és a budai kerületekben lévő panellakások bizonyultak a legkeresettebbeknek az idén.

Megrengette a lakáspiacot a válság

Mély nyomot hagyott az ingatlanpiacon a tíz évvel ezelőtt kezdődő gazdasági válság, egy évtized múltán a drasztikusan leeső lakásárak csak Budapesten érték el a 2008 előtti árszintet.

Aranyat ér egy jó garázs

Pillanatok alatt elkapkodják a jó elhelyezkedésű garázsokat és gépkocsibeállókat, főként Budapest belvárosában hatalmas a kereslet.

Befolyásolja az árat a fűtés típusa

Országos átlagban a távfűtéses lakások a legolcsóbbak, míg a megújuló energiájú fűtésrendszerekkel felszerelt, jellemzően új építésű vagy újszerű ingatlanok a legdrágábbak.

Csúcson a nyaralók iránti kereslet

Míg a Balatonnál továbbra is a nyaralás a fő szempont, addig a Velencei-tónál vagy a Dunakanyarban egyre többen keresnek maguknak állandó otthont.

Az autóipar is felpörgeti a vidéki ingatlanpiacot

A tavalyihoz képest több helyen 20 százalékkal is emelkedett az eladásra kínált ingatlanok értéke – hívta fel a figyelmet az Otthon Centrum legfrissebb felmérésében, amelyet kedden küldött el az MTI-nek.
68 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.