2024. április 19., péntek, Emma napja

Címke: OTS

13 cikk 1/2 oldal

Az M4 Sport is a futball-világbajnokság győztese

Másfél milliós nézőtábor követte a 2018-as labdarúgó világbajnokság döntő ütközetét, a vasárnap kora esti Franciaország – Horvátország mérkőzést az M4 Sport képernyői előtt. Idén az első hét legnézettebb televíziós adást a nemzeti sportcsatorna közvetítette.

Az M4 Sport Magyarország legnézettebb televíziós csatornája

Minden csatornát megelőz a futball-világbajnokság kezdete óta az M4 Sport. A közmédia sportcsatornája egyedülálló nézettséget ért el, jelenleg a teljes napot és a főműsoridőt tekintve is a legnézettebb adó Magyarországon.

Badár Sándor a Honfoglaló első győztese

Ezzel az adással mutatkozott be a népszerű online területhódító kvízjáték televíziós változata, amelyben bárki próbára teheti tudását a stúdióban és otthon is.

Az FTC mindenben együttműködik a rendőrséggel

A szombati FTC-DVSC labdarúgó mérkőzés szünetében történtek után Baranyai Imre, az FTC biztonsági főnöke adott tájékoztatást a zöld fehér klub nevében.

Mindent vitt a Vizes VB nyitánya

528 ezren, az M4 Sport csatornán követték az eseményt, 245 ezren a Duna TV-n, 104 ezren pedig a Duna World csatornán látták.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.