2020. november 25., szerda, Katalin napja

Címke: OTP Bank

23 cikk 1/3 oldal

Drágábban épülnek a családi házak

Ismét népszerű lett a családiház-építés, sőt az emelkedő lakásárak miatt mind többen vághatnak bele építkezésbe. A kivitelezési költségek növekedése azonban e téren is erősen érezteti hatását.

Felvázolta szerbiai növekedési terveit Csányi Sándor

Folyamatos növekedést tervez Szerbiában az OTP Bank, az a cél, hogy az ügyfelek számát és a piaci részesedést is növeljék, így az OTP további pénzintézeteket vásárolna Szerbiában, amint erre lehetőség adódik, és egyebek mellett a Komercijalna Banka megvásárlásában is érdekelt – hangsúlyozta Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója hétfőn Újvidéken, ahol a Voban megvásárlásáról tartott sajtótájékoztatót.

Az OTP Bank tőkét emelt horvát leánybankjában

Az OTP Bank Nyrt. tőkét emelt az OTP Banka Hrvatska horvát leánybankjában, amit a horvát cégbíróság bejegyzett – közölte a bank a tőzsde honlapján kedden.

Főleg nagyvárosokban népszerű a csok

A konstrukció egyre népszerűbb, a kormány távolabbi elképzelései között ugyanakkor szerepel a vidéki, nem lakott ingatlanok bevonása a támogatási körbe.
23 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.