2019. június 20., csütörtök, Rafael napja

Címke: Öt Csillag Mozgalom

61 cikk 1/7 oldal

Luigi Di Maio: a változás szele átszelte az Alpokat

Az olasz miniszterelnök-helyettes Franciaországban találkozott a kormány adó- és gazdaságpolitikája ellen több mint két hónapja tüntető sárgamellényes mozgalom vezetőivel.

Helyezkedés májusra

Lengyelország és Olaszország az új európai tavasz hősei lesznek – ezt Matteo Salvini olasz kormányfőhelyettes hirdette meg csütörtökön Varsóban.

Abortuszellenes kampány Olaszországban

Immár negyven éve legális az abortusz Olaszországban, most azonban aktivisták attól tartanak, hogy ismét támadás érheti a nők szabad választási jogát – ezúttal a politikusok részéről.

Salvini: az olasz kormány nem bukik meg

Matteo Salvini eloszlatta a kormányválságról az olasz sajtóban terjedő híreszteléseket, hangsúlyozva, hogy az Öt Csillag Mozgalom-Liga maradéktalanul teljesíti az olaszoknak tett ígéreteket.

Salvini szövetsége Orbánnal

Milánóba látogat kedden Orbán Viktor miniszterelnök, aki egyre intenzívebb menekültügyi vita közepette egyeztet Matteo Salvini olasz belügyminiszterrel.
61 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.