2022. augusztus 9., kedd, Emőd napja

Címke: osztalék

23 cikk 1/3 oldal

Kérdőre vonnák Gyurcsányt

Azt várja a Fidesz, hogy Gyurcsány Ferenc tisztázza magát a Czeglédy-ügyben, erről beszélt vasárnap Budai Gyula, a nagyobbik kormánypárt képviselője.

Nem fizet osztalékot a BÉT a 2016. évi eredménye után

Nem fizet osztalékot a Budapesti Értéktőzsde Zrt. (BÉT) a 2016. évi eredmény után, az éves közgyűlés a piacfejlesztési stratégia folytatása érdekében a nyereség eredménytartalékba helyezéséről döntött csütörtökön.

Osztalékot fizetnek a Richternél

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 320,14 pontos, 0,96 százalékos csökkenés után 33 198,93 ponton zárt szerdán.

Megemelt osztaléknak örülhetnek a Richter részvényesek

A Richter közgyűlése jóváhagyta a részvényenként 106 forintos osztalékot Részvényeként 106 forint osztalékot fizet az idén a Richter Gedeon gyógyszergyár, erről döntött a társaság éves közgyűlése szerdán.

A Mol május 17-én kezdi kifizetni az osztalékot

A Mol Nyrt. május 17-én kezdi meg a 2016-os üzleti év után járó osztalék kifizetését, az egy részvényre jutó bruttó osztalék 625 forint – tette közzé a társaság kedden, a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.

Emelt osztalék a Mol közgyűlésén

Az üzemanyagpiac bővülése és az olajkitermelés hatékonyságának növelése jót tett a Mol Nyrt. 2016-os eredményeinek, míg a finomítói árrés mérséklődése ezzel ellentétes hatást váltott ki.
23 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.