2022. augusztus 8., hétfő, László napja

Címke: összeírás

10 cikk 1/1 oldal

Hiánypótló vízügyi összeírás készül

Még ebben a hónapban sorra veszik az országban fellelhető, magántulajdonban lévő vízügyi műveket, így például a csatornákat és a szivattyúkat a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szakemberei.

Jelentősen bővülhetnek a gyümölcsültetvények

Akár 17 ezer hektárral bővülhetnek a következő években a hazai gyümölcsültetvények, a jelenlegi szinthez képest a legnagyobb mértékben a meggy és a dió termőterülete változhat.

Mezőgazdasági összeírást tart a KSH

Mezőgazdasági összeírást tart Központi Statisztikai Hivatal (KSH), az Egyéni gazdaságok decemberi összeírása, 2017 elnevezésű mezőgazdasági adatgyűjtést november 15. és december 15. között végzik.

KSH: keddig tart a kis népszámlálás

Kedden véget ér a mikrocenzus, vagyis a kis népszámlálás, ezért akik értesítést kaptak, de még nem járt náluk az összeíró, azoktól a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) azt kéri, érdeklődjenek a hivatal ingyenes zöld számán.

Kívül tartanák Amerikán a szíriaiakat

Trump egy interjúban nem zárta ki, hogy – elnöksége esetén – összeírassa az amerikai muszlimokat, vagy okmányaikba vezettesse be a vallásukat.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.