2023. december 2., szombat, Melinda, Vivienn napja

Címke: összehasonlítás

7 cikk 1/1 oldal

A kormánynak valóban nincs alternatívája

Az MSZP idején a gazdaság hátszéllel lassult, a Fidesz éveiben ellenszélben gyorsult - állapították meg a kormánypártisággal nem vádolható szakértők.

Átalakítják a vásárlást az okoskészülékek

Készüléke segítségével minden harmadik magyar mobiltulajdonos össze szokta hasonlítani különböző kereskedők árait – derült ki a Nielsen felméréséből. Eszerint tízből hárman termékekre vonatkozó információkat szereznek be, és ugyanennyien azért tájékozódnak a világhálón, hogy minél megfontoltabban döntsenek vásárlásaikról.

MNB: részletesebb tájékoztatást kell adni a fogyasztói hitelfelvételnél

A felelős és átláthatóbb hitelezést segítik a fogyasztói hitelfelvételt érintő márciusi jogszabályváltozások, amelyek egyebek mellett a korábbinál szélesebb körű ügyféltájékoztatást követelnek meg a pénzügyi intézményektől – tájékoztatta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) pénteken az MTI-t.

OECD: Nem szegények a magyar nyugdíjasok

A felmérés szerint a magyarokhoz képest a helyi viszonyokhoz hasonlítva nagyobb százalékban élnek rosszul az osztrák, a belga vagy a brit nyugdíjasok.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.