2022. július 4., hétfő, Ulrik napja

Címke: OSF

9 cikk 1/1 oldal

Sorosék káoszt teremtettek

Soros György szervezeteivel együttműködve dolgozott éveken át a baloldali macedón ellenzék azért, hogy megdöntsék a Nikola Gruevszki által vezetett konzervatív kormányt.

Luxusrepülőn bukott le Juncker helyettese

Soros György igen aktív a balkáni országok némelyikében. A szkopjei USA nagykövetségen és a Soros alapítványokon keresztül több millió dollárnyi amerikai közpénz érkezett Macedóniába.

Soros-hazugságok a kormány ellen

Nagyobb az elnyomás ma Magyarországon, mint a Rákosi- és Kádár-rendszerben bármikor – állapította meg Soros György legújabb, háromrészes videóüzenetében.

Kicselezik a jogot a Soros-szervezetek

Közel egymilliárd forintot kapott az elmúlt két évben Soros György magánalapítványától tizennégy magyarországi szervezet, amelyek alkotmányjogi panasszal támadták a civil átláthatósági törvényt.

A zsidó állam szétverésén is dolgozik Soros

A Magyar Zsidó Kulturális Egyesület havilapja, arról cikkez, hogy a világ egyik leggazdagabb embere dollármilliókkal támogat például olyan szervezeteket, amelyek tagadják Izrael létezését.

Soros kilépett az árnyékból

Pár nappal az elnökválasztás előtt váratlanul közzétette 2015-ös magyarországi támogatottjainak listáját a Soros György alapította Open Society Foundations.

A Helsinki Bizottság is tagadja a tényeket

A milliárdoshoz köthető Magyarországon működő szervezetek nem gondolják, hogy Soros György beleavatkozott az európai országok belpolitikáiba.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.