2019. április 21., vasárnap, Konrád napja

Címke: Oscar-díj

119 cikk 1/12 oldal

Dráma vagy szuperhősök?

A kedvenc és a Roma című filmet jelölte az Oscar-díjra a legtöbb, egyaránt tíz kategóriában az amerikai filmakadémia kedden Los Angelesben. Magyar alkotást idén nem jelöltek.

Több mint egy szokásos kolumbiai drogballada

Amióta Hollywood belekóstolt a drogbárokról, drogkereskedőkről és úgy általában a drogokról szóló filmekbe, úgyszólván nehezen jön le róla.

A tolmács színre lép

Tóth Barnabás Susotázs című rövidfilmje is bekerült azon legjobb tíz rövidfilm közé, amik esélyesek a januári Oscar-jelölésre a legjobb kisjátékfilm kategóriájában.

Visszatérhet Kevin Spacey

Megkezdte hollywoodi reintegrációját Kevin Spacey. A kétszeres Oscar-díjas színészt a Time's Up (Az idő lejárt) nőjogi mozgalom temette maga alá, ám sajtóforrások szerint pár éven belül visszatérhet

Rekordszámú kategóriában esélyesek Oscar-díjra a magyarok

Az Oscar-díjakért folyó versenyben idén rekordszámú kategóriában van magyar esélyes: Nemes Jeles László Napszállta, Milorad Krstic Ruben Brandt, a gyűjtő, Kovács István Ostrom, valamint Andrasev Nadja A nyalintás nesze és Bucsi Réka Solar Walk című alkotása.
119 cikk 1/12 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.