2020. január 27., hétfő, Angelika napja

Címke: Országos Roma Önkormányzat

14 cikk 1/2 oldal

Roma Szakkollégiumi Tanácsot hoz létre a kormány

Roma Szakkollégiumi Tanácsot hoz létre a kormány a roma szakkollégiumi hálózat megerősítése, a roma értelmiségi réteg fejlődésének elősegítése céljából – derül ki a Magyar Közlöny csütörtöki számában megjelent egyik kormányhatározatból.

Emmi: a kormány átvállalja az ORÖ adósságának jelentős részét

A kormány 1,3 milliárd forint erejéig átvállalja az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) adósságát az önkormányzat működőképességének fenntartása érdekében – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma csütörtökön az MTI-vel.

Elmaradt az ORÖ közgyűlése

Határozatképtelenség miatt elmaradt az Országos Roma Önkormányzat tegnap délelőttre összehívott rendkívüli közgyűlése, miután a testület 47 tagja közül csupán 5-en jelentek meg. A tervezett napirendi pontok között szerepelt a szervezet hivatalvezetőjének a leváltása, valamint a Balogh János elleni fegyelmi eljárás indítványozása.

Nem bujkálok, nincs mitől félnem

Nem tervezi, hogy visszavonul az ellenzék támadásai miatt Farkas Flórián fideszes országgyűlési képviselő, a Lungo Drom elnöke.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.