2020. augusztus 10., hétfő, Lőrinc napja

Címke: Országos Kereskedelmi Szövetség

11 cikk 1/2 oldal

Akciók csábítják a vevőket

Túlszárnyalta a korábbi idők év végi forgalmát a decemberi: előzetes becslések szerint a kiskereskedelemben 3-4 százalékkal több bevétel folyt be a boltok kasszájába.

Kemény fellépés várható a multik túlkapásai ellen

Az elképzelések szerint tavasszal több olyan jogszabályjavaslat kerül az Országgyűlés elé, amelyek egy „egészségesebb szerkezetű” hazai kereskedelmi szektor alapjait biztosítanák.

Vasárnapi pihenőnap – OKSZ: nőtt a kiskereskedelmi piac

A vasárnapi pihenőnap egy évvel ezelőtti bevezetésekor megfogalmazott negatív kritikáknak nem lett igazuk: 5,5 százalékkal bővült a kiskereskedelmi piac – mondta Vámos György, az Országos Kereskedelmi Szövetség elnöke kedden az M1 aktuális csatorna műsorában.

Nagy karácsonyi rohamra számíthatnak a kereskedők

Nagy karácsonyi rohamra számíthatnak a kereskedők, az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) előzetes becslése szerint a tavalyihoz képest 5-6 százalékkal, 940-950 milliárd forintra nőhet a decemberi forgalom – mondta Vámos György, a szövetség főtitkára az MTI-nek.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.