2022. december 7., szerda, Ambrus napja

Címke: Országos Erdészeti Egyesület

12 cikk 1/2 oldal

Vasárnapig tart az Erdők hete programsorozat

Szórakoztató, erdészeti ismeretterjesztő programsorozattal várják országszerte 60 helyszínen a gyermekeket a XXII. Erdők hetén, október 1. és 7. között – mondta el Elmer Tamás, az Országos Erdészeti Egyesület (OEE) projektfelelőse.

Fahatározó applikációt fejlesztett az Országos Erdészeti Egyesület

Fa Book néven, okostelefonon futtatható terepi fahatározó alkalmazást fejlesztett ki az Országos Erdészeti Egyesület, az ingyenesen letölthető program 111, a hazai erdőkben előforduló fa- és cserjefaj, illetve fajcsoport azonosításában nyújt segítséget - közölte az egyesület az MTI-vel.

Elrajtolt az országos klímavédelmi kampány

Korunk egyik legnagyobb kihívása az éghajlatváltozás, amelynek veszélyeire felhívó kampányt indít az Országos Erdészeti Egyesület. A szervezet azt akarja bemutatni, hogy a magyar erdőkre hogyan hathat a globális felmelegedés.

A Jászai Mari tér legszebb platánja lett az Év Fája

A budapesti Jászai Mari tér legszebb platánja lett az Év Fája, a Hős Fa címet A Városliget hős platánja nyerte el, az Országos Erdészeti Egyesület különdíját pedig a ragályi Öreg tölgy kapta.

Felfedező kaland az erdőkben

Alig ért véget az országszerte ötven helyszínen csaknem 150 programot kínáló, magyar fiatalok ezreit megmozgató XX. Erdők hete rendezvénysorozat, most egy újabb program segít szorosabbra fűzni a fiatalok és az erdők kapcsolatát.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.