2024. május 22., szerda, Júlia, Rita napja

Címke: országos bajnokság

23 cikk 1/3 oldal

Milák-varázs ötven percben

A tárnoki fenomén hét egyéni számban indult, ebből ötöt megnyert, kettőben második lett, és kiérdemelte azt, hogy késő este, a Hall of Fame-beiktatáson mindenki vele fényképezkedjen.

Nagyszerű idők a battai ob-n és Tokióban

A tegnapi slágerszám a 100 méter férfi gyors volt, amelyen a fenomenális Milák Kristóf majdnem „lenyomta” a szám specialistáját, Gyurta Gergelyt, de csak majdnem.

Tudni kell túlélni a húzós heteket

Liu Shaolin Sándor augusztus végén még arról beszélt, hogy nincs, ami motiválja a korai felkelésekre és a fagyoskodásra a jégpályán. Szerencsére ez már a múlté.

A világ élvonalába készül a magyar szinkronúszósport

Hosszú távon a világ élvonalába kerülés a célja a Magyar Szinkronúszó Szövetségnek, amely hétvégén országos bajnokságot, majd felnőtt világkupaversenyt és junior világbajnokságot is rendez.

Virtuálisan már kibékültek

Hiába zajlik javában a 120. országos úszóbajnokság Debrecenben, mégis Hosszú Katinkáék csütörtöki Instagram-posztja tematizálja a honi sportéletet, sőt az egész bulvármédiát.

Berneknél nincs gyorsabb

Az úszó kicsattan az erőtől: az első napi kettő plusz egy arany után csütörtökön 400 vegyesen parádézott a BVSC versenyzője Százhalombattán az úszók rövid pályás országos bajnokságán.
23 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.