2019. április 26., péntek, Ervin napja

Címke: országgyűlés

1076 cikk 1/108 oldal

Szávay és Staudt most tényleg lemondott

A jobbikos politikusok hivatalosan is lemondtak országgyűlési mandátumukról, a nyilatkozataikat eljuttatták Kövér Lászlónak, az Országgyűlés elnökének – értesült a Magyar Idők.

Az ellenzéket kellene leváltani

Az elmúlt időszakban egyes ellenzéki ország­gyűlési képviselők, parlamenten kívüli pártok vezetői és aktivistái sok esetben semmibe vették a törvényhozó hatalom méltóságát.

Vörös-barna románc

Mondják meg őszintén: nem őrültek bele kicsit a hatalom utáni epekedésbe az álbaloldalon? Az „És akkor mi van?” kultúrája, a „Na és?” modernizált változata kezd kórosan elterjedni náluk.

Emlékezés az ártatlanul elhurcolt svábokra

Magyarország sokat köszönhet a hazánkban élő német nemzetiségű embereknek, akik évszázadokon át hozzájárultak Magyarország fejlődéséhez. Január 19. a magyarországi németek elhurcolásának emléknapja.

A NATO-közgyűlés is törölte Demeter Márta tagságát

Amennyiben az LMP nem jelöl új tagot, akkor Kövér László a tényleges parlamenti erőviszonyokra tekintettel egy másik ellenzéki képviselői csoportot kér fel a küldöttségbe való delegálásra.
1076 cikk 1/108 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.