2023. december 2., szombat, Melinda, Vivienn napja

Címke: oroszországi világbajnokság

9 cikk 1/1 oldal

Méltatlan búcsúról ír a svájci sajtó

Méltatlan búcsúról ír a svájci sajtó, miután a labdarúgó-válogatott kedden egy balszerencsés góllal kikapott Svédországtól az oroszországi világbajnokság nyolcaddöntőjében.

Sok pénztől esnek el a német játékosok

A játékosok nem kapnak jutalmat a világbajnoki szereplésért és a Német Labdarúgó Szövetség (DFB) is sok pénztől esik el, miután a válogatott címvédőként már a csoportkör után kiesett az oroszországi világbajnokságon.

Dele Alli kisebb sérüléssel bajlódik

Kisebb combsérüléssel bajlódik Dele Alli, az oroszországi világbajnokságon szereplő angol labdarúgó-válogatott középpályása.

Szenegáli győzelem a lengyelek ellen

A lengyelek az 1974-es vb óta nem nyertek az első meccsükön: háromszor 0-0-s döntetlent játszottak, majd a mostani 2-1 előtt kétszer 2-0-ra kikaptak.

Pelé szerint a brazil válogatott nem alkot csapatot

Pelé, a brazilok legendás labdarúgója szerint honfitársai képesek megnyerni az oroszországi világbajnokságot, de esélyeiket csökkenti, hogy kiváló játékosaik nem alkotnak csapatot.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.