2023. október 3., kedd, Helga napja

Címke: orosz kapcsolat

12 cikk 1/2 oldal

A Jobbik jelentékteleníti Kovács Béla ügyét

A kémkedéssel gyanúsított és költségvetési csalás miatt is várhatóan meggyanúsítható Kovács Béla európai parlamenti képviselő ügye Z. Kárpát Dániel Jobbik-alelnök szerint nem ügy. Ugyanakkor Mir­kóczki Ádám szóvivő elmondta, a párt nagyon örül, hogy felfüggesztették az EP-képviselő mentelmi jogát.

Gyurcsány meséi

Gyurcsány állítólag akár egymillió eurót, mintegy 310 millió forintot fizetne ki Orbán Viktor titkos orosz kapcsolatait bizonyító papírokért.

Jeff Sessions szerint hazugság, hogy összejátszott az oroszokkal

Jeff Sessions amerikai igazságügyi miniszter „utálatos hazugságnak” nevezte, hogy összejátszott volna az oroszokkal a választási kampány idején. A tárcavezető a szenátus hírszerzési bizottsága előtti keddi meghallgatáson közölte: azért vonta ki magát valamennyi, a választási kampány orosz szálaival kapcsolatos vizsgálat alól, mert az igazságügyi minisztérium belső szabályzatának akart eleget tenni.

Mélyül a válság Washingtonban

Rendkívül nehéz hetek várnak az amerikai elnökre, ugyanis világossá vált, hogy vizsgálat indul kampánystábja feltételezett orosz kapcsolatainak feltárására.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.