2024. május 22., szerda, Júlia, Rita napja

Címke: öröm

9 cikk 1/1 oldal

Együtt vigadt egész Franciaország

Franciaország hatalmas diszkóvá változott vasárnap este, illetve éjszaka azután, hogy a labdarúgó-válogatott a horvátok felett aratott 4-2-es győzelemmel világbajnoki címet szerzett.

Már van minek örülni színházi berkekben

Ma már kedélyesen cserélgetünk eszmét azokról a színház létfeltételeit érintő alapkérdésekről, amelyek néhány évvel korábban még felkorbácsolták az indulatokat.

Zsibongó tavasz

Tényleg van boldogság, vagy ez csak illúzió, amellyel áltatjuk magunkat? Csak mákony, vagy olyan valami, ami tartósan nincs is?

Nem hagyja aludni az öröm

Magyar gyorskorcsolyázó világkupafutamot nyert? Nagy dolog, a váltó olimpiai bajnoki címe árnyékában ez már szinte el sem érné az ingerküszöbünket.

Változzon-e a múlt?

Ami az Eb-n történt velünk, bennünk, azt kisebb, helyi értékű csodának tekintettük már akkor is; csakhogy a csoda, természetéből fakadóan, nem köszönt ránk naponta, havonta.

Reménysugár az anorexiásoknak

A pszichiátriai betegség nem azzal a félelemmel magyarázható, hogy valaki pluszsúlyt szed fel magára, hanem azzal az örömérzéssel, hogy veszít a testsúlyából.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.