2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: orgazdaság

7 cikk 1/1 oldal

Bűnözőktől vásároltak lopott benzint a rendőrök

Megkezdődött a pere a vád szerint bűnszervezetben üzemanyagot lopó, és azt a napi árnál jóval olcsóbban értékesítő társaságnak, akiktől három rendőr is rendszeresen vásárolt.

Több tízezer doboz cigarettát foglalt le a NAV

Csaknem 32 ezer doboz, fagyasztott hasábburgonya közé rejtett cigarettát foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyi nyomozói Pest megyében – közölte a NAV hétfőn az MTI-vel.

Orgazdaság miatt nyomoz a rendőrség három megyében

Jelentős értékre, üzletszerűen elkövetett orgazdaság miatt nyomoz a rendőrség egy 32 éves Győr-Moson-Sopron megyei férfi ellen, akinek három megyében található ingatlanjaiban több tízezer darab autóalkatrészt találtak a rendőrök – jelentette be a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályvezetője kedden sajtótájékoztatón, Győrben.

Ezrével indulnak a nyomozások

Két év leforgása alatt több mint hétezer költségvetési csalási ügyé­ben indítottak büntetőeljárást az adóhivatal pénzügyi nyomozói. A visszás esetekben komoly összegekről volt szó: mindent egybeszámítva 270 milliárd forint hiányzó közteher miatt vette kezdetét a résztvevők számonkérése.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.