2020. augusztus 5., szerda, Krisztina napja

Címke: Ördögkatlan Fesztivál

9 cikk 1/1 oldal

Megújul a kaposvári színház

Felállt a csapat, amely a kaposvári színházat az új épülettel együtt az elmúlt évek hányattatásai után „irányba fordítja” – hangzott el az M5 kulturális csatorna műsorában.

Újraértelmezett falusi épületek és tábortűz

Látni és hallani, ahogy az emberek újra emberek lehetnek. Beszélgetnek és mulatnak, érdeklődnek egymás és a művészet iránt. Valószínűleg ez is volt a szervezők célja.

Ördögkatlan Fesztivál tizenegyedszer, négy helyszínen

Tizenegyedik alkalommal rendezik meg az Ördögkatlan Fesztivált, a művészeti rendezvényen július 31-től augusztus 4-ig négy dél-baranyai településen, Nagyharsányban, Kisharsányban, Beremenden és Villánykövesden számos újdonság, ősbemutató lesz.

Idén is lesz Ördögkatlan Fesztivál

Immáron 11. alkalommal rendezik meg az Ördögkatlan Fesztivált, amelyre július 31. és augusztus 4. között számtalan színvonalas színházi és táncelőadással, koncerttel, családi és irodalmi programmal, kiállítással várják a közönséget a szervezők a Villányi-hegység közepén - hangzott el az M1 aktuális csatorna kedd délelőtti műsorában.

Ma kezdődik az Ördögkatlan Fesztivál

Ma kezdődik a tizedik Ördögkatlan Fesztivál, amely augusztus 5-ig Nagyharsányban, Kisharsányban, Beremenden és Villánykövesden az újdonságok mellett jubileumi programokkal is várja a vendégeket.

Rock, opera és szobamozi

Összegyűjtik a „nem normális” embereket, azokat, akik nagyon is normálisak, csak éppen „korszerűtlen” módon a nyitottságot, kíváncsiságot, személyességet és minőséget képviselik.

A legmezítlábasabb nyári kulturális fesztivál

Ördögkatlan: irodalmi programok, beszélgetések, kiállítások, filmvetítések, borozgatások lesznek, az ez idő tájt mediterrán éghajlatúnak minősülő Baranyában.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.