2019. október 16., szerda, Gál napja

Címke: orbán-salvini találkozó

9 cikk 1/1 oldal

A migránskérdés valós probléma

Orbán, Salvini és társai azt akarják, hogy Európa keresztény maradjon, ehhez pedig a demokrácia keretei között többséget kell szerezni, – véli G. Fodor Gábor.

Migrációellenes szövetség Európában

A francia államfő a migrációt támogató pártok vezetője ma Európában, és föl akarja robbantani az Európai Néppártot – mondta Orbán Viktor.

Plusz-mínusz: Orbán Viktor tudja, hogy Olaszországnak segítségre van szüksége

Milánóba látogatott Orbán Viktor miniszterelnök, aki egyre intenzívebb menekültügyi vita közepette egyeztetett az olasz belügyminiszterrel. Az Orbán-Salvini találkozót és az olasz migrációs politikát az ECHO TV Plusz-Mínusz című vitaműsorában Falus Vajk, a Fidelitas alelnöke és Pintér Bence, az azonnali.hu főszerkesztő-helyettese elemezte.

Pócza István: az Orbán-Salvini találkozó európai jelentőséggel bír

Pócza István, a Századvég vezető kutatója az ECHO TV Napi aktuális című műsorában kiemelte, Orbán Viktor és Matteo Salvini találkozója európai jelentőséggel bír. Nemcsak a bevándorlás problémája került napirendre, hanem egy európai programalkotásról is szó esett, amely a következő EP-választást érinti.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.