2024. május 29., szerda, Magdolna napja

Címke: Orbán-fóbia

13 cikk 1/2 oldal

Gábor az Olga-show-ban

A magát professzionálisnak tekintő televízió és sztárgázsiért szerződtetett munkatársa is elérte a szakma mélypontját, bár soha ne becsüljük alá őket, talán lehet még lejjebb is.

Lecke haladóknak

Az ellenzékbe szorult balliberális oldal nem tud elszakadni attól a maga által kreált legendáriumtól, aminek legostobább híresztelései köszönőviszonyban sincsenek a valósággal.

A fóbiások és a valóság

Nem tévedhetünk nagyot, ha kijelentjük: a grandiózus esemény jelentős lökést ad a már amúgy is lendületben lévő hazai turizmusnak.

Szekunda

Aki lemondásra szólítja fel Balog Zoltánt, mert az úgynevezett PISA-felmérés eredményei szerint romlott a magyar középiskolások teljesítménye, az felelőtlen.

Nem tudják, mit beszélnek

A józan észt megtagadó indulatrohamok abból a tévhitből indulnak ki, hogy a jelenlegi kormányt 2018-ban le kell váltani, ellenkező esetben itt a világvége.

A népszavazás tétje

Kabaréba illő, ahogyan az úgynevezett igazi demokraták görcsös igyekezettel próbálják lebeszélni híveiket a népszavazásról.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.