2024. július 22., hétfő, Magdolna napja

Címke: optimizmus

18 cikk 1/2 oldal

Optimista jövőkép az agráriumban

Az ágazat jövőjét a vidékfejlesztési pályázatok eredményei befolyásolhatják a leginkább, a 2019-ben elkészülő beruházások szinte minden ágazatban növekedést vetítenek előre.

Optimisták a magyarországi vállalkozások

Egyre optimistábbak a magyarországi vállalkozások a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézet októberi felmérése szerint.

Kutatás: óvatos optimizmus uralkodik a mezőgazdaságban

A magyar agrárvállalkozók kétharmada támogatások nélkül is fejlesztette gazdaságát az elmúlt évben, harmaduk pedig idén tovább növeli a beruházásokra fordított összeget – derült ki a Budapest Bank Agrár Gazdasági Indexéből, amelyet hétfőn juttattak el az MTI-hez.

Optimizmus, hit önmagunkban

A kishitűség és a vakmerőség leselkedő veszedelmek, s ezért van szükség kvalifikált emberekre, akik elég optimisták ahhoz is, hogy merjenek bátrak lenni, de megtalálják az egyensúlyt is a világgal.

Új szelek a gyermeknevelés terén, fő az optimizmus

Egy igazán jó anyának és apának az is a feladata, hogy gyermekét felkészítse a nagybetűs életre. A nevelésre is vonatkozik azonban az a mondás, hogy ahány ház, annyi szokás.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.