2024. május 27., hétfő, Hella napja

Címke: OPSZ

10 cikk 1/1 oldal

A hazafias nevelésen a hangsúly

Erdélyi és kárpátaljai polgárőrök részvételével tart bűnmegelőzési fórumot ma az Országos Polgárőrszövetség. Tagjai szombaton Baján vehetnek részt az országos polgárőrnapon.

Segédmotorokat és laptopokat kaptak a polgárőrök

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága 37 segédmotor-kerékpárt, a Magyar Telekom Nyrt. pedig 27 laptopot adományozott az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) egyesületeinek.

Polgárőrök derítik fel a parlagfüvet

A Baranya megyei polgárőrök már nemcsak a földön, hanem a levegőből is képesek a parlagfüves területek felderítésére, a rendőrök munkájának segítésére. Ehhez két siklóernyős trike, drón és egy gyrocopter is rendelkezésükre áll – derült ki az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) pogányi repülőtéren tartott sajtótájékoztatóján.

Zászlót bontott a polgárőrség ifjúsági tagozata

Ünnepélyes nyitófórummal zászlót bontott az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) ifjúsági tagozata szombaton. A százhalombattai eseményen 250 ifjú polgárőr tett ünnepélyesen fogadalmat.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.