2020. október 31., szombat, Farkas napja

Címke: operatív törzs

30 cikk 1/3 oldal

Operatív törzs: meg lehet tartani a tűzijátékot

Az augusztus 20-ai központi rendezvények biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs úgy döntött: meg lehet tartani a tűzijátékot – tájékoztatta a Kormányszóvivői Iroda hétfő este az MTI-t.

Biztonságban ünnepelhetünk

Idén három napon keresztül tartanak az augusztus 20-i ünnepi programok, amelyeknek biztosításáról több ezer ember gondoskodik.

Ülésezett az operatív törzs

Megtartotta első ülését az augusztus 20-ai nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs tegnap Budapesten.

Megkezdte munkáját az operatív törzs

Az előkészítési, szervezési munkálatokkal megkezdte működését a nemzeti ünnep rendezvényeinek biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs, a biztosítási tervet elfogadták - közölte Kara Ákos, a törzs vezetője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

A forradalom hőseire emlékezünk

Most is lesz „nyitott Parlament”: október 23-án megtekinthetik az érdeklődők a díszlépcsőházat, a kupolacsarnokot, valamint a Szent Koronát.
30 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.