2022. szeptember 25., vasárnap, Eufrozina, Kende napja

Címke: Opel

41 cikk 1/5 oldal

Dízelbotrány az Opelnél, nyomoz a rendőrség

A berlini szövetségi közlekedési minisztérium már júliusban bejelentette, hogy kezdeményezte az Opel hivatalos meghallgatását három modelljével kapcsolatban.

Nem zárják be az Opel szentgotthárdi gyárát

A gyárak megtartására irányuló szándékot mindenki üdvözli Magyarországon, azonban a hajtóművek gyártására vonatkozó kijelentés nehezen értelmezhető.

Elektromosautó-gyárrá alakul az Opel a tervek szerint

Az Opel autógyárat, a márkanév ismertségére építve, nyereséges és globális elektromosautó-gyártóvá teszi az integrációt szolgáló átszervezés – jelentette be Michael Lohscheller, az Opel/Vauxhall vezérigazgatója csütörtökön Rüsselsheimben, az PSA Groupe és az Opel egyesülését követő századik napon bemutatott PACE stratégiai terv bemutatásakor.

Újabb elbocsátások az Opel motorgyárában

Rövid idő alatt immár másodszor jelentették be az Opel szentgotthárdi gyárában a dolgozóknak, hogy jelentős mértékű, mintegy száz főt érintő leépítést hajtanak végre.

Kezdődik az elbocsátás az Opelnél

Bejelentették a francia–német autóipari összeolvadás első leépítését: négyszáz angliai munkahely szűnik meg az Opel brit márkája, a Vauxhall ellesmere-i üzemében.

A PSA lezárta az Opel átvételét

Az Opel végérvényesen a francia PSA konszern tulajdonába került, miután lezárták az adásvételi folyamatot – jelentette be az Opel kedden.

Megugrott a használt autók behozatala

Rekordmennyiségű, mintegy 175 ezer használt autó adásvételét bonyolították le Magyarországon a második negyedévben, szemben az előző negyedévi 158 ezerrel.
41 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.