2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: önvédelem

13 cikk 1/2 oldal

Leszerelt keresztek

Ha minden akadály elgördül a migráció útjából, s ha Németországba ezáltal évi hárommillió ember jut be, akkor tíz év múlva Németország lakossága a mai 82,67 millió helyett 112, 67 millió is lehet.

Tyirityán szerint Vonával tisztelik egymást

A napi politikával a Betyársereg nem foglalkozik, s állítása szerint a Jobbiktól függetlenül működnek, a pártnak szervezetileg semmi köze hozzájuk.

Keserű pohár

A vácszentlászlói fagyállós gazdából végül nem lett se mártír, se népi hős. Első fokon hét év börtönt, másodfokon felfüggesztett szabadságvesztést kapott.

Az EU-t fenyegeti a migráció

Az Európai Unió nem tud fejlődni, és a fennmaradása is kétségessé válhat a jövőben, ha nem tudja megoldani a migrációs válságot – jelentette ki a szlovén kormányfő.

Krav maga képzést kaphatnak a brit képviselők

Önvédelmi képzés lehetőségét kínálták fel a brit parlament tagjainak, hogy így kerüljék el a jövőben az ellenzéki Munkáspárt képviselője, Jo Cox meggyilkolásához hasonló eseteket.

Fegyverrel védenék magukat a bevándorlókkal szemben a bajorok

Bajorországban jelentősen megnőtt azoknak a száma, akik engedélyért folyamodnak riasztófegyverek tartásárak – özölte szerdán a Russia Today orosz hírtelevízió. A tudósítás szerint mindez a lakosság félelmeivel magyarázható a Németországba érkező migránsok egyre nagyobb száma miatt.

Pofonpárbaj

Nem az a szégyen, ha elbuksz, hanem az, ha nem tudsz felállni! – mondta édesanyja Németh Vilmosnak. Azóta a vak ember jogász lett és ekete öves aikidómester.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.