2024. március 1., péntek, Albin napja

Címke: online

99 cikk 1/10 oldal

Online kacsintás

Az egyedülállók karácsony környékén olyan kérdésekkel kezdenek el hangsúlyosan foglalkozni, amelyek életünk célját, létezésünk értelmét boncolgatják.

KSH: az uniós polgárok több mint fele vásárolt online tavaly

Az Európai Unió átlagában a lakosság 57 százaléka rendelt tavaly az internetről, ennél jóval magasabb volt a neten vásárlók aránya az Egyesült Királyságban (82 százalék), Svédországban (81 százalék), és lényegesen alacsonyabb Bulgáriában (18 százalék), valamint Romániában (16 százalék) – derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adataiból.

Csalódás esetén fizet a Vatera

Ha a vásárlónak a minőségi panasz kapcsán nem sikerül közvetlenül az eladóval megegyeznie, igényelheti az internetes értékesítő oldal segítségét.

Tudatos választás kímél meg a bosszúságtól

Az állami fogyasztóvédelmi intézményrendszer aktív jelenléttel és rendszeres ellenőrzésekkel járul hozzá az online kereskedelemben is a magyar vásárlók biztonságához, jogainak megóvásához.
99 cikk 1/10 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.