2024. április 19., péntek, Emma napja

Címke: online pénztárgép

49 cikk 1/5 oldal

Ötből egy alkalommal ma sem ad nyugtát a taxis

Az elmúlt másfél évben több mint 1200 alkalommal vizsgálta az adóhivatal a taxisokat, kisebb vagy nagyobb szabálytalanságra az esetek negyedében akadtak a hatóság emberei.

Fővárosi razziát kezd a NAV

A hatóság munkatársai elsősorban a belvárosi kerületekben dolgoznak majd, az ellenőrzésre a vendéglátósok, kereskedők, ajándékboltosok és taxisok is számíthatnak.

Adóemelés: tévúton jár az ellenzék

Az adóhivatal által bevetett új, modern módszerek évente több száz milliárd forint pluszbevételt hozhatnak az államkasszának - mondta Tállai András.

Nem menekülhetnek meg az áfacsalók

Ép ésszel aligha felfogható az az összeg, amelyet egy-egy évben veszítenek el együttesen az EU tagországai az áfacsalások és a különféle adóügyi jogsértések, hiányosságok, kiesések miatt.

Egyre szorosabb a hatósági hurok

Fontos adat látott napvilágot arról, hogyan halad a kormány az egyik legnagyobb közteherviselési feladatával, a feketegazdaság visszaszorításával.

Sokkal többet fizettünk be idén

A folyamatokat ez ügyben alapvetően befolyásolhatja, hogy hamarosan elindul a harmadik nagy horderejű feketegazdaság elleni rendszer, az online számlázás tesztüzeme.
49 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.