2023. március 31., péntek, Árpád napja

Címke: önkormányzati választások

9 cikk 1/1 oldal

Gulyás Gergely: sokan hisznek az erőszakban

Az ellenzék nyílt jogsértéseinek következménynélkülisége Gulyás Gergely szerint azt bizonyítja, hogy Magyarország az egyik legliberálisabb demokráciája az EU-nak.

Földrajzilag is tarolt a Fidesz

Magabiztos fölénnyel nyerték a Fidesz-KDNP jelöltjei a múlt hétvégén tartott időközi önkormányzati választásokat Budapesten.

Önállóan indul az LMP Zuglóban

Csordás Balázs Gyulát indítja a zuglói időközi önkormányzatiképviselő-választáson a Lehet Más a Politika (LMP) – jelentette be Gál József, a párt szóvivője vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón.

Két településen tartanak ma időközi választást

Két településen tartanak ma időközi választást: a Zala megyei Homokkomáromban polgármestert, a főváros XII. kerületében örmény települési önkormányzati képviselőt választanak.

Önkormányzati pozícióinak a megőrzésére törekszik az RMDSZ

Önkormányzati pozícióinak a megőrzésére törekszik a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) a június 5-én tartandó önkormányzati választásokon – mondta az MTI-nek Kovács Péter, a szövetség ügyvezető elnöke szerdán, miután lezárult a jelöltlisták leadásának az időszaka.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.