2019. április 26., péntek, Ervin napja

Címke: önkormányzat

566 cikk 1/57 oldal

Rendbe teszik a kispesti kiserdőt

Rendbe teszik a Kőbánya-Kispest metróvégállomás melletti eddig elhanyagolt, szemetes erdőterületet és parkerdővé alakítják, ahol a tervek szerint június végére már játszótér, valamit futó- és tollaslabdapálya is lesz – tájékoztatta a Pilisi Parkerdő Zrt. kedden az MTI-t.

Béremelésre számíthatnak az önkormányzati hivatalok

Húsz százalékkal emelkedhet a Belügyminisztérium pályázatának köszönhetően a köztisztviselők bére azokban a polgármesteri hivatalokban, ahol eddig nem volt forrás az illetményalap növelésére.

Növekvő költségek az időjárás miatt

Tekintettel a csapadékos időjárásra, várhatóan nagyságrendekkel több forrást kell fordítanunk hó- és síkosságmentesítésre az idei szezonban a korábbi évek átlagához képest.

Bemutatták Debrecen város borait

Rekordszámú vörös- és fehérbort, valamint pezsgőt neveztek az idei Debrecen város bora versenyre – jelezte a hajdú-bihari megyeszékhely polgármestere csütörtökön, a város idei borait bemutató sajtótájékoztatón.
566 cikk 1/57 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.