2023. március 26., vasárnap, Emánuel napja

Címke: omék

23 cikk 1/3 oldal

Nő a juhállomány, egyre többen foglalkoznak juhtartással Magyarországon

Magyarországon évről évre bővül az anyajuh-állomány, és egyre többen foglalkoznak juhtartással – mondta Czerván György agrárgazdaságért felelős államtitkár csütörtökön Mezőhegyesen egy juh bemutató mintatelep átadásán a Földművelésügyi Minisztérium (FM) csütörtöki közleménye szerint.

Százezren az idei OMÉK-on

Az Országos Mezőgazdasági Kiállításon és Vásáron (OMÉK) a látogatók száma 100 ezer körül mozgott, nagy számban vettek részt fiatalok is és mintegy 1000 kiállító mutatta be termékeit a rendezvényen – mondta Fazekas Sándor, a földművelésügyi miniszter szerdán az M1 aktuális csatornán.

Miniszteri különdíjas az Áldomás bioterméke

A bio homoktövis rostos koktél mellett 41 hazai termelő további 153 terméke birtokolja a hivatalos Áldomás védjegyet, melyek kivétel nélkül érdemesek az elismerésre.

Átadták a Magyar Kézműves Remek díjakat

Átadták a Magyar Kéműves Remek díj elismeréseket Budapesten pénteken a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban az Országos Mezőgazdasági Kiállítás és Vásáron (OMÉK).

Élelmiszer-innovációs versenyt rendeztek az OMÉK-on

Az egyetemi és főiskolai hallgatók számára meghirdetett Ecotrophelia élelmiszer-innovációs versenyt Magyarországon már ötödik éve rendezik meg, amelynek idén először az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) adott otthont – közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.
23 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.