2024. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: ombudsman

67 cikk 1/7 oldal

Csongrád megyében folytatja panasznapsorozatát az ombudsman

Csongrád megyében folytatja helyi panasznapsorozatát június 5-én és 6-án Székely László, az alapvető jogok biztosa, az állampolgári beadványok gyűjtése szerdán kezdődik el - tájékoztatta az ombudsmani hivatal az MTI-t.

Ne kallódjanak el a tehetségek!

Az átütően tehetséges diákok felfedezéséért munkacsoportot hoznak létre, kiemelten figyelnek a cukorbeteg gyerekek integrá­ciójára, és a vakok mostantól digitális szótárat is használhatnak.

Ombudsmani beszámoló a Tisztelt Házban

A képviselők a belügyi feladatokkal kapcsolatos, illetve az egyes migrációs tárgyú törvények 26 pontját érintő módosítások együttes általános vitáját is lefolytatták.

Ombudsman: zsúfolt és balesetveszélyes a táplánypusztai szociális otthon

Kritikus mértékű a zsúfoltság a táplánypusztai szociális otthon egyes lakóegységeiben, a forgalmas főút közelsége és az intézményen belüli beláthatatlan területek miatt pedig nagy a balesetveszély – közölte Székely László alapjogi biztos hétfőn az MTI-vel.
67 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.