2024. február 22., csütörtök, Gerzson napja

Címke: omán

10 cikk 1/1 oldal

Elhunyt Avicii világhírű svéd DJ

A Tim Bergling néven született zenészt, aki az elektronikus zenei iskola house tagozatának legtehetségesebb képviselője volt, 28 éves korában Ománban érte a halál.

Az OPEC-en kívüli olajtermelő országok is korlátozzák termelésüket

Megállapodtak szombaton Bécsben a Kőolaj-exportáló Országok Szervezetén (OPEC) kívüli olajtermelő országok, hogy az OPEC-kel kötött globális megállapodás részeként január 1-jétől naponta együttesen 562 ezer hordóval csökkentik termelésüket – közölte a Reuters brit hírügynökséggel a szervezethez köthető két forrás, valamint az iráni olajügyi miniszter.

A magyar-ománi gazdasági kapcsolatok élénkítéséről tárgyalt Varga Mihály

A kettős adóztatás elkerüléséről szóló megállapodásról és a magyarországi befektetési lehetőségekről tárgyalt Varga Mihály az Ománi Szultánság olaj- és gázügyekért felelős miniszterével, a nemzetgazdasági miniszter hivatalában fogadta Mohammed Hamad Al Rumhit – közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium az MTI-vel csütörtökön.

Magyar-ománi olajipari együttműködésről tárgyalt Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtök délután az Országházban fogadta Mohammed bin Hamad Al Rumhit, az Ománi Szultánság olaj- és gázügyi miniszterét, a megbeszélésen részt vett Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatója is – tájékoztatta Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-t.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.