2022. december 8., csütörtök, Mária napja

Címke: olimpiai kvalifikáció

20 cikk 1/2 oldal

Bobban indulna az olimpián Pulai Imre

Miután szánkóval két olimpiára nem tudta megszerezni a kvalifikációt Pulai Imre olimpiai bajnok kenus, a 2018-as téli játékokra bobban tervezi a kijutást.

Bacskai magabiztos győzelemmel kezdett

Bacskai Balázs magabiztosan, 3-0-ra nyert a svéd Oliver Frodin ellen a Bakuban zajló ökölvívó olimpiai kvalifikációs tornán, amely az amatőrök számára az utolsó lehetőség a kvótaszerzésre.

Kilenc magyar a bakui kvótákért

A szabadkártyákat nem számítva összesen 65 riói olimpiai kvóta várja még a gazdáját ökölvívásban: a jövő héten kezdődő bakui világselejtezőn 39 kel el.

Újabb olimpiai kvótát szereztek a magyar kajakosok

Dombvári Bence egyesbeli sikere után a Hufnágel Tibor, Dombvári duó is megnyerte csütörtöki döntőjét K-2 1000 méteren a Duisburgban zajló olimpiai pótkvalifikációs kajak-kenu regattán, így Hufnágel révén Magyarország újabb férfi kajakos kvótát szerzett a riói játékokra.

Veterán klasszis tatai próbajátékon

Felmerült az immár 41 éves Deák-Bárdos Mihály szerepeltetése a jövő heti isztambuli világselejtezőn, s ő készen áll a bevetésre.

Nagybecskerek, nagy remények

Péntektől – vasárnapig Szerbiában lehet kibirkózni a részvételi jogot a riói ötkarikás játékokra.
20 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.