2020. szeptember 20., vasárnap, Friderika napja

Címke: olcsó

16 cikk 1/2 oldal

Több és olcsóbb műtrágya van a piacon

Az idén az első fél évben a forgalmazók 850 ezer tonna műtrágyát értékesítettek közvetlenül mezőgazdasági termelők részére, 4,8 százalékkal többet, mint egy évvel korábban, miközben a műtrágyák átlagos ára 2,1 százalékkal csökkent – írta a Világgazdaság szerdán az Agrárgazdasági Kutató Intézet adatai alapján.

Legalább öt helyen forgatnak egy átlagos napon Magyarországon

Kétezernél is több filmforgatási célú közterület-használati kérelem érkezett be tavaly a Magyar Nemzeti Filmalap (MNF) Zrt.-hez, és a filmvilág hazai helyszínek iránti érdeklődése az idén sem esett vissza: július közepéig az ezret is meghaladta az engedélyigénylések száma. Egy átlagos napon országszerte legalább öt különböző helyen forgatnak – írta a Világgazdaság pénteken.

Olcsóbban lehet internetezni májustól

A Digitális jólét alapcsomag a piaci díjcsomagoknál legalább 15 százalékkal kedvezőbb áron lesz elérhető – közölte keddi számában a Világgazdaság.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.