2023. január 29., vasárnap, Adél napja

Címke: oktatásügy

6 cikk 1/1 oldal

Kijev nem egyezkedik az oktatásügyben

Fedinec Csilla hangsúlyozta, hogy történelmi és geopolitikai szempontból is érdemes megvizsgálni az ukrán döntések mögött meghúzódó okokat.

Politikai propaganda a tanintézményekben

A tét ma már nem is az oktatás ügye, dehogy. Többfrontos támadás Orbán és a Fidesz ellen, a minél több botrány látszatának a fenntartása a kormány körül.

Politikai analfabéták ricsajoznak

Palkovics Lászlót talán nem találják meg úgy a bajkeverők, mint elődeit, és ő talán rendet tud tenni ott, ahol különben nem is olyan nagy a baj.

Ellenzéki „civilek” szalagjai

Kezdenek ráülni a miskolci gimnázium által elindított tiltakozás hullámaira olyan civil szervezetek is, amelyeknek az alaptevékenysége a kormányellenes propaganda.

Révkomáromi egyeztetés a felvidéki magyarság képviselőivel

A felvidéki magyarságot érintő aktuális kérdésekről, elsősorban a készülő közoktatási reform várható következményeiről tárgyalt Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára kedden Révkomáromban az ottani magyarság több vezető képviselőjével, többek között Berényi Józseffel a Magyar Közösség Pártjának (MKP) elnökével és a Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetségének (SZMPSZ) vezetőivel.

Czibere Károly szerint az integrált oktatás össztársadalmi ügy

Az integrált oktatás biztosítása minden iskolás számára nemcsak emberi jogi kérdés, hanem össztársadalmi és gazdasági ügy is egyszerre – erről a szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár beszélt kedden az MTI-nek, miután egy workshopon vett részt Budapesten, több uniós szakemberrel közösen.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.