2019. június 26., szerda, János, Pál napja

Címke: oktatáspolitika

10 cikk 1/1 oldal

Az ezerhuszonkettedik

Bábel Balázs kalocsa-kecskeméti érsek hívta fel rá a figyelmet tanévnyitó szentmiséjén, hogy bizony-bizony Pannonhalmán már 996-ban oktatás folyt.

Fontos az együttműködés az oktatás szereplői között

Az elmúlt évek oktatáspolitikai változásai mára konszolidált viszonyt hoztak létre, de a terület nem problémamentes, a vezetőknek észlelniük kell a gondokat és jó megoldásokat kell találniuk.

A KDNP is tiltakozik a kijevi politika ellen

A KDNP arra szólította fel Petro Porosenko ukrán elnököt, ne hagyja jóvá az oktatási törvényt, amely megfosztaná a kárpátaljai magyarokat attól, hogy anyanyelven tanuljanak a középiskolákban és a felsőoktatásban.

Fontos, de nem mindenható a fizetés

Az adatok szerint minél több tanítással töltött év áll egy tanár háta mögött, annál kisebb a pályamódosítás valószínűsége.

Ha valamiből nem kérek többet, az a ti szellemiségetek az iskolában

Csak a magam nevében beszélek, nem úgy, mint azok, akik „a” pedagógusokra hivatkozva mondják a magukét, lesüllyesztve ezzel engem az 1990-es taxisblokád kormánybuktató szintjére. Elég volt a neoliberális dogmatizmus uralmából! Volt időtök, megmutathattátok, hová vezet a ti szabadságotok. Megmutattátok a gazdaságban, mit érnek a doktrínáitok, és a közoktatás tönkretétele is a ti lelketeken szárad.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.