2023. február 3., péntek, Balázs napja

Címke: öko

5 cikk 1/1 oldal

Érkezik a meglepetéspénz

Napokon belül hozzájuthatnak a támogatási előlegekhez az agrár-környezetgazdálkodási, illetve az ökológiai termelést célzó programban részt vevő gazdálkodók.

Bővült a kistermelők kerete

Az eredeti tervekhez képest nagyobb összegű támogatást ítélt oda a környezetvédelmi szempontok szerint gazdálkodó és ökotermelőknek a kormány.

Végzett a pályázatok feldolgozásával az MVH

Végére ért az agrár-környezetgazdálkodási és az ökológiai gazdálkodást célzó pályázatok feldolgozásának az MVH, a támogatás odaítéléséről hamarosan dönt a Miniszterelnökség.

Nincs szó hatalmi harcról

Hamarosan kihirdeti a Miniszterelnökség az agrár-környezetgazdálkodási pályázatok eredményeit, amelyekre háromszoros a túljelentkezés.

Átadták Az év ökoturisztikai létesítménye díjakat

Látogatóközpont és Tanösvény kategóriában három-három nyertest hirdettek a Földművelésügyi Minisztérium, a Nemzetgazdasági Minisztérium, valamint a Magyar Turizmus Zrt. közös Az év ökoturisztikai létesítménye 2015 pályázatán, egy komplex ökoturisztikai élményt nyújtó helyszín pedig különdíjas lett.
5 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.