2024. július 18., csütörtök, Frigyes napja

Címke: Ohio

11 cikk 1/2 oldal

Nem behatoló személy lőtt az ohiói Wright-Patterson légibázison

Előzőleg ismeretlen behatoló lövöldözéséről szóló bejelentés miatt adtak ki riasztást csütörtökön délután az ohiói Wright-Patterson légibázison, később azonban kiderült, hogy a támaszponton gyakorlatozás közben dördült el fegyver.

Robert Lee sportriporter a neve miatt nem közvetíthet Charlottesville-ből

Az ESPN amerikai televíziós csatorna úgy döntött, nem közvetíthet a virginiai Charlottesville-ben rendezendő egyetemi futballmérkőzésről a sportággal foglalkozó sportriporterük, mert Robert Lee-nek hívják, ugyanúgy, mint az egykori amerikai polgárháború déli csapatainak főparancsnokát.

Abortusz: konzervatív fordulat Amerikában

Az amerikai politika konzervatív fordulatának újabb jele az ohiói abortuszszabályok szigorítása. Donald Trumpnak nehezebb dolga lesz.

Muszlim merénylő támadt Ohióban

Korábban a muszlimokkal szembeni megkülönböztetésről panaszkodott az a 18 éves férfi, aki a hétfői ohiói merényletet elkövette. Kedves, erőszakmentes embernek ismerték.

Merénylet történt az ohiói Columbus egyetemen

Az első hírek még lövöldözésről szóltak, de később a hatóságok azt közölték, hogy a merényletet késsel követték el, a szomáliai elkövetőt később agyonlőtték.

Lövöldözés egy ohiói bárban

Ohio állam Hamilton városában, egy bárban tört ki a csetepaté, egy szemtanú szerint legkevesebb 15 lövés dördült el, eddig egy áldozatról tudni – adta hírül az M1.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.