2023. október 3., kedd, Helga napja

Címke: OFI

9 cikk 1/1 oldal

Minden érintett időben felkészülhetett az új szakképzési rendszer bevezetésére

A szakképzési kerettantervek munkaanyagai már 2016. június elején nyilvánossá váltak, az iskolavezetők és szaktanárok így időben felkészülhettek az új típusú oktatás felmenő rendszerű bevezetésére a szakgimnáziumok 9. évfolyamán – nyilatkozta a Nemzetgazdasági Minisztérium munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára az MTI-nek csütörtökön.

OFI: minden évfolyamra elkészültek az új kísérleti tankönyvek

Minden évfolyamra elkészültek az új kísérleti tankönyvek, valamint az első, ötödik és kilencedik évfolyamnak megjelentek az új generációs tankönyvek – mondta az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) főigazgatója szombaton az M1 aktuális csatornán.

Csengőfrász

Az idei tanévkezdet számos újdonsággal szolgál a pedagógusnak is, a tapasztalt iskolába járók pedig az elsősökhöz hasonló kíváncsisággal figyelhetik, mit hoz a szeptember.

Napirenden a tanulói életutak

A nyári szünet utáni első ülésen napirenden lesz a tartalomfejlesztés kérdése, továbbá az új állami intézményfenntartó rendszer.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.