2024. május 19., vasárnap, Ivó, Milán napja

Címke: offshore

61 cikk 1/7 oldal

Az offshore kezdetei

Szokatlannak, sőt ellentmondásosnak tűnhet, ha szocialista tőkésekről beszélünk, pedig ne legyenek illúzióink: a rendszerváltás pillanatában megjelenő üzletemberek nem a semmiből léptek elő.

Szabó Zsolt cáfolta az offshore-os vádakat

A Nézőpont Intézet helyi közvélemény-kutatása arra mutatott rá, hogy még egy ellenzéki összefogás, egyetlen jelölt esetén sem tudnák legyőzni a kormánypárti jelöltet.

Offshore-ügyek a Jobbiknál

Két jobbikos sportvállalkozónak, Nagy-Pál Leventének és Tömör-Tones Zsoltnak közös cége van Máltán, ahol rendkívül kedvezőek az adózási feltételek – adta hírül pénteken a Direkt36.hu.

Újabb aranyhalak akadtak horogra

Tovább dagad az offshore botrány: a Paradise-iratok megszellőztetésével globális vállalatóriások, világhírű sportolók és vezető politikusok kétes adóügyleteire derült fény.

Soros György is csak egy offshore-lovag

Tavaly „véletlenül” nem vették észre, most a Paradicsom-iratokból kinyert adatok értékelése közben pedig egy rövid megjegyzéssel intézték el a spekuláns ügyét.

Uniós adatbázisba gyűjtik a tulajdonosokat

Októbertől a szolgáltatóknak bármilyen új, céges ügyfélkapcsolat létesítésénél rögzíteniük kell a cég mögött álló azon magánszemély (tényleges tulajdonos) adatait, aki a szervezetben 25 százalékos többséggel rendelkezik, vagy aki a szervezet felett egyéb módon irányítást, ellenőrzést gyakorol – hívta fel a figyelmet a Jalsovszky Ügyvédi Iroda.

Offshore cég a DK alelnöke körül

A 2008-ban alapított Cheeragon Ltd. a 2010-es kormányváltás óta vegetált, ám a választások közeledtével újra hasznos lehet – értesült a PestiSrácok.

Gondolatok az offshore egyetemről

Az utcára és hídra terelt politika a halódó baloldal meg-megújuló ábrándja, ám túlélési érdekeik nem feltétlenül simulnak össze az eminens Soros-érdekekkel.
61 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.